<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 2.0cm 70.85pt 2.0cm; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Jaahas, nyt onkin sitten taas vuoro tehdä uusi ennätys ylittää huonon maun rajat. Tämä lyhyt kirjoitus taas todistaa tämän blogin pitäjän olevan idiootti ja täyssika!! Kisko-teoria sinänsä jo kuulostaa hyvinkin tieteelliseltä ja vaikeasti ymmärrettävältä teorialta, mutta kyseessä on hyvinkin yksinkertainen asia. Kisko-teoria on hyvän ystäväni velttomulkkutieteiden tohtorin ja norjalaisen lampaanraiskaushevin maisterin luomus. (nimi muutettu) Kisko-teoria mm. selvittää mistä voitonmerkki on oikeasti johdettu. Siis etusormen ja keskisormen muodostama V-kirjain joka kuvaa voittoa. Kisko-teoria on myös ratkaisu suomalaisten syntyvyyden lisäämiseen. Valitettavasti kisko-teoria tulee moninkertaistamaan kesän musiikkifestareilla tapahtuvat ei-toivotut teiniraskaudet.

 

Kisko-teoria ratkaisee siis velton mulkun dilemman, sillä kuten suurin osa veljistä tietää niin normiehkäisy (kori kaljaa) aiheuttaa pikkuveljen väsähtämisen, kun tositoimet täytyisi alottaa. Tähän ratkaisuksi tulee siis kisko-teoria. Siinä vaiheessa, kun on niin sanotusti tavara esillä ja sillipurkin kansi auki niin veltto pikkuveli saattaa aiheuttaa miehille aika isonkin tuskastumisen. Mutta tähän hätään onkin sitten otettava kiskot apuun. Elikkä toisella kädellä vaan sitten pikkuveljestä kiinni ja toisen käden keski- ja etusormella muodostetaan v-muotoiset kiskot siihen sillipurkin kannelle ja ei muuta kuin veltto pikkuveli sitten kiskoja pitkin sisään ja pökkäämään. Kun kiskoja ollaan sitten se puol minuuttia käytetty niin saadaankin aikaan uimakilpailu ja tuloksethan nähdään sitten hieman myöhemmin. Kun tämä ”akti” on suoritettu niin siitä vaan sitten puhelimen pikavalinnalla pirautus heti pahasti puutteessa olevalle kaverille ja ilmoitus, että meitsi sai!! Saat kaverin komeasti kateelliseksi ja naisen vihaiseksi!! Koska tämä kisko-teoria ei toimi naisille niin suosittelen heille vaan sellasen surisevan pikkuveljen ostamista mikäli mulkun puutetta ilmenee eikä halua pettyä.

 

Että tällasta tällä kertaa. Tämän kirjoituksen jälkeen ei palstan taso voikaan enää mitenkään huonontua...

 

Rekkamies