Ennen kuin mennään itse otsikkoon niin annetaan sitten taas edellisen kirjoituksen kommentteihin vastapalautetta. Koska jokaisen kirjoituksen takana on erilainen prosessi niin kirjoitustahti tulee varmasti vaihtelemaan jonkin verran. Käytännössä kuitenkin on pakko sen verran kertoa etten usko julkaisevani tulevaisuudessakaan useammin uutta kirjoitusta kuin kerran viikossa, sillä kirjoittamiseen menevä aika on yleensä muutama tunti enkä sitä nopeammin saa juttuja aikaan. Kylmä fakta on se, että palautteen lisääntyessä kirjoitustahtikin nopeutuu. Tämä taitaa lähinnä johtua pelkästään palautetta seuraavasta motivaation lisääntymisestä. Prosessi itse aiheen keksimisestä blogikirjoituksen kirjoittamiseen saattaa kestää parhaimmillaan joko ihan muutamasta tunnista puoleentoista vuoteen. Tälläkin hetkellä on päässäni yksi aihe joka on ollut kypsynyt pienessä päässäni jo hyvinkin pitkään ilman itse kirjoituksen julkaisemista. Ideoita saattaa syntyä aivan tyhjästä varsinkin sellaisessa olotilassa kuten normipäivä, jolloin päässä ei liiku yhtään mitään kunnes yhtäkkiä iskee hysteerinen olo ja aivot alkavat sauhuta. Silloin olisi kyllä parempi olla kirjoittamatta, sillä ylilyöntien mahdollisuus on tällöin suurin. Idioottimoodi tulee aina pyytämättä ja yllätyksenä, mutta mikäs toisaalta olisi parempaa viihdykettä allekirjoittaneelle kuin täysin sekopäisten juttujen kirjoittaminen.

 

Ja sitten itse aiheeseen. Tavallaan tämä aihekin sivuaa palautetta, mutta mennään nyt heti siihen asiaan. Mitä tulee miehiin ja saamiseen niin meidät rumemman sukupuolen edustajat voidaan jakaa helposti kolmeen ryhmään.

 

  1. Miehet jotka tietävät mitä tekevät
  2. Miehet jotka luulevat tietävänsä mitä tekevät, vaikka eivät tiedä
  3. Miehet jotka tietävät etteivät tiedä mitä tekevät

 

Ja koska rekkamies kuuluu tyyppiin 3. tämä kirjoitus ei tule käsittelemään kuinka saadaan itselleen nainen vaan asioita joita naisten tulee välttää mikäli kokevat löytäneensä sen unelmiensa miehen tai haluavat löytää sellaisen ja etsivät sitä, vaikka pistämällä treffi-ilmoituksen nettiin. Kaikista suurin nou nou on ainakin allekirjoittaneen mielestä ensitapaamisella tapahtuva mahdollisesti alkava miehen muuttaminen. Vaikka joku asia miehessä heti häiritsisikin naisen mielenrauhaa muuten varsin mielenkiintoisessa miehessä niin siitä ei missään nimessä saa heti ruveta huomauttamaan. Itselleni tämä aiheuttaa ainakin niin suuren hylkimisreaktion, että naisen kohdalla peli on samantien menetetty. Näin on nimittäin tapahtunut ainakin itselleni muutaman kerran ja siihen on kadonnut kyllä allekirjoittaneen mielenkiinto kertaheitolla.

 

En myöskään suosittelisi heti ensimmäisellä tapaamisella kehumaan miestä ”unelmien” prinssiksi, sillä sekin saa suurimman osan heti pakokauhun valtaan. Jos tosin haluatte vaan yhden illan hoidon niin tämä taktiikka saattaa toimiakin. Miehet kyllä tykkäävät kun niitä kehutaan, mutta tollanen ylistys liian aikaisin alkaa jo ahdistamaan. Itse kohtasin tälläsen tapahtuman joskus aikoja sitten ja juoksin niinsanotusti samantien karkuun ja sitten loppuillasta käytin viimeisen oljenkorteni kyseiseen naiseen. En soittanut jälkeenpäin kuten arvata saattaa. Tästä reissusta en ole kyllä ollut ylpeä, mutta joskus miehen vaan pitää tehdä tiettyjä asioita, kun on sellainen tilanne. Jos haluatte saada miehen myös kämpiltänne nopeasti pois niin tää yleensä toimii.

 

Ja sitten vielä mielipiteitä nettiprofiileista. Jos kerran viitsitte vaivautua sellasen tekemään niin voisitte sitten edes hieman yrittää samalla vaivalla. Suurin osa naisten profiileista, kun tuppaa olemaan sellaisia, että niiden informaatioarvo on täysi nolla. Voi olla tietysti, että myös miesten profiilit ovat samanlaisia, mutta niistä en osaa sanoa, kun en ikinä niitä lue. Jos etsitte oikeasti mielenkiintoista ja vakavampaa juttua jonkun miehen kanssa niin kannattais varmaan laittaa niihin jotain miehille hyödyllistä informaatiota kuten millaista miestä oikeasti etsit. Ehdoton klassikko on nainen joka etsii rehellistä, luotettavaa ja huumorintajuista miestä. Jep Jep. Tää kertoo miehille yhtä paljon se, että etsitte miestä jolla on kaks kättä ja kaks jalkaa. Ehdoton klassikko tossakin on huumorintajuisen miehen etsiminen ilman sen määrittelemistä. Itsellä on ainakin käsitys, että huumorintajuinen mies on paskan sellaisenkin omaava? Jotta ei mentäisi yksipuoliseen naisten haukkumiseen niin antakaapa naiset nyt sitten palautetta mitä miesten ei pidä tehdä, mutta älkää menkö itsestäänselvyyksiin kuten siihen, että miehen pitää olla siisti ja selvinpäin vaan voisitte vaikka antaa jonkin esimerkin elävästä elämästä.

 

Ja sitten vielä tärkeään asiaan, sillä vuosi on loppumassa lyhyen ajan päästä ja tammikuussa on taas tapana julkistaa tämän vuoden parhaimmat suoritukset ja asiat. Tämän vuoksi suosittelen kaikkia palstan lukijoita ottamaan loppukirin ja kunnostautumaan!! Ja muistakaa, että tänäkin vuonna parhaimmat suoritukset valitsee täysin ammattitaidoton ja puolueellinen raati jonka kokoonpanokin on vanha tuttu!! Tänä vuonna löytyvät tietysti vanhat klassikot kuten paras känni ja darra. Näiden lisäksi palkitaan ainakin parhaat lohdutustissit ja paras auto sekä monia muita. Näitä saa siis ehdottomasti ujuttaa raadin tietoon!!

 

Ja lopuksi vielä Rekkamies haluaa toivottaa tämän palstan eräälle kauniimman sukupuolen omaavalle lukijalle hyvää syntymäpäivää setämiehen tavoin.Ole hyvä Tiina-Anneli tässä tulee setämieshenkinen runo:

 

Katkarapuni kurkistaa, wink wink.

Se herää uudestaan.

Huijasinko, kun ennen aikojani laukesin?

Kaikkeni annoin.

Vill du ha mig igen?

Otatko nyt suihin vai panenko kakkoseen?

Ja jos, niin mahtaako olla eka kerta?