Voi voi Sandy minkä teit. Elikkäs Rekkamies nyt vaan ei pysty olemaan vastaamatta riehakkaan ”tepsun” elämää suurempiin kysymyksiin. ”tepsu” tulee siis lähinnä siitä, että rekkamieshän on jo tunnetusti saavuttanut elämänsä suurimman huipun ja aloittanut tasaisen hitaasti jyrkkenevän alamäen elämässään, kun taas Sandyhan on vasta lähestymässä tulevaa kukoistustaan. Elikkäs Sandy heitti seuraavan kommentin:

 

”Mä kylläkin eroan suomalaisista naisista ilmeisesti sen verran, että mä alan ihan toden teolla arvostelemaan sen ohi menevän muijan persettä - oli se sitten hyvä tai huono. Tämä aiheuttaa sen ikävän asian, että äijät alkaa sit kysellä mun mielipiteitä jokaisesta perseestä.Mut sitä mä en vaan ymmärrä, että ku mä voin sanoa jokaisesta ohi kulkevasta naisesta et panisinko jos oisin äijä, niin SUOMALAISET äijät ei voi sanoa ohi kulkevasta äijästä, että panisko ne jos ne ois muijia. Eli hei, kenessä vika?

 

Jostain se on kai sitten aloitettava, joten kai se on sitten myönnettävä että me suomalaiset miehet nyt ollaan hieman sellaisia homofoobikkoja ettei me uskalleta vasta tollasiin kysymyksiin homoksi leimautumisen pelossa. Tästä huolimatta rekkamies ottaa haasteen vastaan ja yrittää miettiä millaisille miehille antais, jos olis nainen. Valitettavasti rekkamiehen sanavarastoon ei yleensä kuulu sana jos, mutta sillä ei nyt ole tällä kertaa väliä, koska kyseessä on sen verran absurdi ajatus ettei siitä ilman sanaa jos selviä. Jos nyt sitten kuitenkin aloittaisi ensiksi pohtimaan tätä asiaa miehisestä näkökulmasta ihan vaan huvikseen, kun kerran on mahdollisuus jossitella. Eli jos sitä nyt jostain erittäin pätevästä syystä esim: pelastaakseen vaikka oman verisukulaisensa hengen niin rekkamies antaisi ehdottomasti jollekin pienimunaiselle ja ”nopealle” jannulle. Korostetaan nyt vielä sitä asiaa ettei rekkamies antaisi toiselle miehelle minkäänlaisen pikkujutun vuoksi kuten maailmanrauhan saamiseksi tai nälänhädän kitkemiseksi. Jos nyt sitten ruvetaan miettimään millasille miehille sitä antais, jos olis nainen niin kyllä ihan lähtökohtaisesti jokainen mies naiseksi muuttuessaan antaisi ensisijaisesti vaan toisille naisille, mutta koska sitä ei kysytty niin ei pohdita sitä yhtään enempää.

 

Koska rekkamiehen on vaikeaa kuvitella itseään kovin kauniina naisena niin tässä tapauksessa on siis lähtökohtaisesti ajateltava, että olisin naisena sen näköinen, että mulla olisi valinnanvaraa miesten suhteen. Jos mä kuitenkin näyttäisin itteltäni naisena niin sitten antaisin varmasti kaikille miehille. Kuten nyt kaikki pystyvät arvaamaan niin ittelleni tietysti antaisin, jos olisin nainen, mutta niin tekisivät varmaan kaikki muutkin miehet. Jos mä olisin oikeesti hyvännäkönen nainen niin aivan varmasti hyväksikäyttäisin miesten tyhmyyttä mahdollisimman paljon antaisin ymmärtää enkä ymmärtäisi antaa eli pukeutuisin mahdollisimman seksikkäästi ja flirttailisin ihan vitusti, mutta en antais helpolla. En muuten varmana antais kellekään vitun kyntäjälle jolla on tukka vähän liiankin hyvin ja jotkut vitun trendikuteet päällä, jotka se on bongannut jostain ohjelmasta, jossa on ollu joku homomies vähän stailaamassa. En kyllä jaksa sellasia naisiakaan katsella, jotka ovat vähän liian turhamaisia oman ulkonäkönsä suhteen. Yhdellekään vähänkään enemmän kännissä olevalle jannulle en kyllä antais ikinä, sillä kun vuolivolleylla alkaa sohimaan niin siitä ei oo iloa kummallekaan. Mieluummin pitäisin sitten vaikka dildoa sitä varten pöytälaatikossa. Miespuolisista kavereistani en kyllä varmasti antais kellekään, jos olisin nainen. Tästä faktasta kaikki kaverit ovat varmaan hyvinkin iloisia tai sitten ei. Vaikea on siis sanoa kenelle antaisin ja kenelle en, mutta ehkä olis parempi saada joltain toiselta naiselta ensin faktoja kannattaako antaa vai ei mikäli se olis mahdollista. Kyllä mä varmasti naisena haluisin tulla tyydytetyksi kunnolla, joten mieluummin sitten ehkä kuitenkin antaisin joillekin vähän vähemmän turhamaisille panomiehille. No ei tästä nyt sitten kuitenkaan tainnut tulla kovin järkevää vastausta Sandyn pohtimaan asiaan, mutta shit happens!! Kommentteja saa antaa ja se on suositeltavaakin. Ja sitten vielä tähän loppuun haluan toivottaa Säkylän pojille hyvää loppureissua sinne latinalaiseen amerikkaan. Tulkaa sieltä terveinä pois ja pitäkää pillu mielessä ja pöksyt pois jalasta, kun tilaisuus tulee!!

 

Rekkamies