Ennen itse varsinaista aihetta ajattelin taas antaa palautetta lukijoiden kommentteihin. On kiva taas saada muutama eksynyt lammas laumaan lisää mikäli uudet lukijat eksyvät tänne vielä uudestaan. Ja sitten vielä sen verran ettei mua missään nimessä kannata verrata runoilijoihin tai kirjailijoihin, sillä en pidä itseäni kumpanakaan. Kaikki kunnia heille, jotka oikeasti näitä asioita tekevät ja saavat ihmiset kirjojen ääreen sen sijaan, että tuijottaisivat jotain V***n Big Brotheria. En siis ole runoilija, blogisti tai kirjailijan vaan mä olen Rekkamies. The one and only. Muut kirjoittavat mitä uskaltavat ja rekkamies mitä haluaa. En suosittele missään nimessä ottamaan tätä vakavasti. Kaikki tässä blogissa kerrotut mielipiteet ovat vain yhden ”idiootin” eikä yhtäkään niistä pidä missään nimessä ottaa henkilökohtaisesti. Kirjoittajakurssia en ole käynyt, sillä en usko niiden varsinaisesti auttavan kuten en monenkaan monen muunkaan kurssin oli sitten kyse mistä tahansa asiasta. Tärkeintä on intohimo oli kyseessä mikä tahansa juttu. Kirjoittamani runon ei tarvitse olla järkevä kaikkien mielestä, sillä eihän tää blogikaan oo mikään järkevyyden huipentuma eikä tämän ole tarkoituskaan olla. Edellisen kirjoituksen runo on saanut inspiraationsa seuraavasta sketsistä: http://www.youtube.com/watch?v=Tx_Biq4ijI4

Jokainen lukija voi itse päättää mikä tämän blogin merkitys itselleen on. Mulle tämän kirjottaminen on viihdettä ja tapa purkaa vähän turhautumia.

 

Allekirjoittaneen vaimoaines ei missään nimessä saa yrittää muuttaa mua ihmisenä. Olen sen verran itsepäinen kaveri ettei siitä tule yhtään mitään. En muutenkaan usko ihmisen muuttuvan ilman omaa tahtoaan ja voivan sellaisen muutoksen jälkeen hyvin henkisesti. Mä en väitä olevani täydellinen, mutta olen ihan tyytyväinen sellaisena kuin olen. Tiedän ettei se kuitenkaan sovi yhdellekään naiselle, joten taitaa olla parasta etsiä joku joka yrittää muuttaa mua mahdollisimman vähän. Jostain syystä mun yleinen pohjaton itseluottamus ei vaan päde naisten kanssa samalla tavalla. Tärkeäähän ei nimittäin ole osata kaikkea vaan vetää helvetin hyvä show kieli pitkällä kun tietää ettei asiaa hallitse. Naisten motiiveista en osaa mitään sanoa, mutta tästä ”unelmien prinssi” episodista näkee miesten ajattelevan yleensä alapäällään enkä voi väittää olevani poikkeus tässä asiassa. Ja mitä noihin nettitreffiprofiileihin tulee niin niistä ei kyllä mielipiteeni muutu, sillä muutaman kymmenen luettuani olen törmännyt ehkä pariin oikeasti kiinnostavaan tapaukseen, mutta ei tästä sen enempää. Tottahan se on, että ei pitäisi ikinä yleistää, kun kerran poikkeuksiakin on, mutta tää on vain mun mielipide ja sillä selvä. Tuskinpa miehetkään hommia yhtään paremmin hoitaa, mutta ehkä te naiset voitte kertoa miten on.

 

Ja sitten itse otsikkoon. Allekirjoittaneen mielestä possunuhahysteria on mennyt ihan täysin järjettömyyksiin täällä kotimaassa. Jo pelkkään kausi-influenssaa kuolee suomessa vuosittain satoja ihmisiä ja tähän mennessä possunuha on tappanut noin kymmenen ihmistä. Tästä saadaan jo pelkällä insinöörin loogisella ajattelukyvyllä sellaiset lukemat ettei kyseisessä hysteriassa ole järjen hiventäkään. Myös sairaalabakteereihin ja liikenneonnettomuuksiin menehtyy huomattavan paljon enemmän ihmisiä kuin sikikseen. Koko hysteria on täysin ylimitoitettu ja järjetön. Suurimpia syyllisiä tähän ovat iltapäivälehtien ”huoraavat” toimittajat, jotka kirjottavat mahdollisimman rankkoja otsikoita saadakseen lehtensä myytyä. Ja jälleen pitää muistaa, että kyseessä on yleistys. Tosipaikan tullen pelko tappaa, joten sitä ei missään nimessä kannata lietsoa. Tästä hyvä esimerkki on ihmiset, jotka odottavat sairaaloiden ulkopuolella rokottamista ja vilustuttavat itsenä aivan turhaan. Parempi olisi sekin aika viettää kotonaan eikä ihmisjoukoissa, joissa se flunssa nimenomaan tarttuu. Näissä asioissa pitää ottaa järki käteen eikä ruveta panikoimaan. Itse en oikeastaan ole käyttäytymistäni muuten muuttanut paitsi käsienpesun osalta. Nykyään yleensä pesen käteni kotiin tultuani. En ole ruvennut väistämään ihmisjoukkoja tai jättänyt menemättä eri paikkoihin sikaflunssan pelossa. En ole myöskään hankkimassa rokotusta tähän nykyiseen virukseen vaan odotan mahdollista viruksen mutaatiota ennen kuin harkitsen rokotusta.

 

Itse pidän sikaflunssaa vain sen merkkinä, että luonto taas keksii yhden tavan karsia ihmisiä maapallolta, kun kyseessä on kuitenkin monissa paikoin jo liian suuresta ihmismäärästä ajatellen maapallon hyvinvointia. Tästä huolimatta ei kuitenkaan kannata ajatella mun olevan sydämetön paskiainen joka ei välitä. Sen verran mitä itse olen ollut kuoleman kanssa tekemisissä on saanut mut ymmärtämään, että joskus kuolema voi olla ihan hyväkin asia ihmiselle. Varsinkin pitkäaikaissairaat, jotka kärsivät kovista kivuista saattavat kuolla sikainfluenssaan viikossa sen sijaan, että kärsisivät kuukausia tai vuosia. Valitettavasti myös joitakin lapsia on kuollut kyseiseen tautiin ja se on varsin traagista vanhemmille ja siitä toipuminen onkin sitten jo hyvin pitkä prosessi josta kaikki eivät toivu ikinä. Itsekin olen valitettavasti joutunut kokemaan yllättävän poistumisen tästä maailmasta eikä sitä kohtaloa toivo kenellekään muulle, vaikka sekin pitäisi ottaa vain normaalina elämään kuuluvana tapahtumana. Ei elämästä selviä hengissä ja kaikki me ollaan vaan täällä käymässä. Parempi vaan nauttia kuin pelätä.

 

Tästä tulikin sitten harvinaisen masentava kirjotus, kun oli pakko ottaa possunuhakortti käyttöön, kun ei nyt oikein tule mieleen mitään mielenkiintoista sanottavaa. Uusia aiheita saa tietenkin ehdottaa palautetta annettaessa. Yritän sitten katsoa, jos on mahdollista hyödyntää sitä mun älynlahjoilla ja kirjoitustaidolla.

 

- Rekkamies joka on muuten myös Setämies