Ja jälleen kerran lahjottu ja ammattitaidoton raati on valinnut vuoden parhaat suoritukset ja tapahtumat ja seuraavassa kooste onnellisista voittajista. Ja palkintona on jälleen lämmintä kättä ja kunniamaininta parhaista saavutuksista

 

Känni.

 

Paras känni menee allekirjoittaneelle Barcelonassa vietetyssä illassa, jossa tutustuttiin kaikkien harjoittelijoiden kotimaiden juomakulttuureihin. Olin nimittäin sellaisessa humalassa etten osannut puhua muita kieliä kuin Espanjaa. Tai niinhän ne muut paikallaolijat väittävät.

 

Darrapäivä

 

Barcelonassa oli kyllä hienoja darrapäiviä, kun pääs huljutteleman kessiään kelluen mukavissa rauhoittavissa aalloissa hyvässä seurassa. Jos nyt yks pitää valita niin se menee erään ranskattaren seurassa vietetylle löhöilypäivälle.

 

Auto

 

Wendy Coche. Erittäin pieni ja sympaattinen auto. Ihan omistajansa oloinen ja näköinen. Tällä vanhalla Lancialla sain monet erittäin antoisat kyydit töiden jälkeen.

 

Lohdutustissit

 

Ja Sandyn tissit vievät tämän kategorian selkeällä rinnanmitalla. Vielä pari päivää sitten olisin pyytänyt Tiina-Annelia kertomaan miltä nämä tissit tuntuvat, mutta tällä kertaa pääsin niitä jostain syystä itsekin kokeilemaan. Valitettavasti kuitenkin en ollut sillä hetkellä lohdun tarpeessa niin tämä kokemus ei tullut tarpeeseen. Hieno homma jokatapauksessa. Mutta lohdutustissien palkinto menee Sandylle Tiina-Annelin lohduttamisesta viime vuoden alussa.

 

Hostellikokemus

 

Tämä menee ehdottomasti Hostel Hostelille Skopjessa. Tämän hostellin puutarhassa sain viettää unohtumattoman yön erittäin kivassa seurassa. Tästä seurasta vastasivat eräs työntekijä ja mun uudet slovenialaisystävät. Kyseessä on ihanan rauhallinen puutarha, vaikka siitä ei ole kadullekaan pitkä matka.

 

Urheilusuoritus

 

Ja vuode urheilusuoritus menee ehdottomasti eräälle ”setikselle” joka hukkas kaiken mahdollisen pikkujouluissa. Viinanjuonti on muuten urheilua sanotte te siihen asiaan mitä tahansa, sillä siitä palautumiseenkin menee monta päivää. Tämän lisäksi tämä sankari maksatti myös drinksunsa ja erään tytsin juoman eräällä pahaa aavistamattomalla naisella. Tarina ei kerro mulle onko tämä kärsinyt nainen saanut rahansa drinksuista. Se että onnistuu maksattamaan juomansa ja tyttönsä juoman toisella tytöllä on ehdottomasti palkitsemisen arvoinen suoritus.

 

Mikäli joku titteli on unohtunut niin ehdotuksia saa pistää tulemaan. Katsotaan mitä raati päättää.