Tuli tossa juostua päivällä yleinen vitutus pois, mutta avaudutaan nyt kuitenkin, sillä se palaa varmaan suhteellisen nopeasti taas kehiin. Suomeen palaamisen jälkeen on vituttanut niin monta eri asiaa ettei kaikkia välttämättä tule mainittua seuraavassa koosteessa.

 

Eilen tosiaan lähti vitutus, joten tänään täytyi käydä hakemassa vauhtia hulluilta päiviltä. Sielläkään käyminen ei valitettavasti vituta niin paljoa, kun on täydellinen suunnitelma jota noudattamalla selviää ilman suurempia henkisiä vaurioita. Ennen kotia lähtöä jo pitää tietää mitä ostaa ja suunnitella reitti sen mukaan. Tätä reittiä pitää sitten noudattaa pilkkua nussimalla ja olla pysähtymättä muuten kuin maksaessa ostoksensa. Ja sitten mahdollisimman nopeasti suorittaen tavarataloon sisään ja sieltä ulos ja avot homma ei vituta ihan niin paljoa. Tämän lisäksi täytyy tietysti muistaa flirttailla kaikkien hyvännäkösten myyjien kanssa ja katsella kauniita naisia joita stokkalla liikkuu enemmän kuin keskimäärin muissa suomalaisissa tavarataloissa.

 

Ja nyt sitten itse asiaan eli yleiseen vitutukseen. Elikkäs ensimmäisenä haluan mainita suurimpana vitutuksen aiheena terroristit. Jos nyt sitten joku ihmettelee, että millos tää jamppa on välittänyt niistä vitun rättipäistä, jotka tappavat itsensä ja muita noilla mailla vierahilla räjäyttäessään kototekoset pomminsa. En itseasiassa välitäkään näistä kavereista enkä myöskäään niistä muutamasta sekopäästä, jotka suomessakin raukkamaisesti lähtevät ampumaan tai räjäyttämään muita ihmisiä täällä ihanassa synkässä lintukodossamme. Enemmän mua vituttaa ne mediahuorat, jotka itseään toimittajiksi kutsuvat. Ne saatanan kusipäät, jotka hyväksikäyttävät tollasten tragedioiden uhreja myydäkseen muutaman väsyneen iltapäivälehtensä. Kovin monet muut eivät ole mun arvoasteikossa alempana kuin nämä kyseisen ammattiryhmän edustajat. Mutta nyt kun sitten ruvetaan puhumaan terroristeista niin tarkoitan näillä niitä vitun terveysterroristeja ja vitun puunhalaajia, jotka syyllistävät muita ihmisiä milloin mistäkin turhaakin turhemmasta asiasta.

 

Terveysterroristeista tulee mieleen ne idiootit, jotka jauhavat paskaa lähes kaikesta epäterveellisestä, kuten suolasta, kermasta, transrasvoista, kasvisten syönnistä sekä muista mahdollisista epäterveellisistä ruoista. En ole ikinä ymmärtänyt miksi en sais syödä sitä mitä haluan, sillä eihän se muiden ongelma ole, jos haluan tappaa itseni nopeasti syömällä kaikkea epäterveellistä ettei tarvitse sitten kasikymppisenä maata viittä vuotta sairaalassa vaipoissa muistamatta yhtään ainutta katsomaan tulevaa ihmistä. Jos ihminen haluaa syödä hatullisen paskaa niin mikä mä olen siitä saarnaamaan. Ei mua esimerkiksi kiinnosta, jos joku vetää röökiä jatkuvalla syötöllä eikä urheile ja juo viinaa. Se mua kyllä hieman vituttaa, että on niin paljon juoppoja joilla on oma perhe ja pieniä lapsia. Se nimittäin vaikuttaa niihin lapsiin vähän turhan paljon.

 

Tämän lisäksi mua vituttaa kaikki uusiutuvia energiavaroja sähkön tuottamiseen ajavat vitun puunhalaajat. Nää yksilöt yrittävät saada kaikkia mahdollisia järkeviä energiahankkeita sabotoitua ja tarjoavat ainoastaan huonompia vaihtoehtoja tilalle. Miten vitussa kukaan voi ikinä kuvitella, että tuulivoimaa voidaan Suomessa käyttää energian tuottamiseen yhtään järkevämmin kuin mm. vesivoimaa ja ydinvoimaa. Tuulivoimalathan eivät tunnetusti tuota sähköä läheskään joka hetki, joten niiden rakentamiseen tarvitsee rakentaa vaihtoehtoinen sähköntuotantokapasiteetti niitä hetkiä varten, kun ei tuule. Tämän lisäksi tuulivoimaloiden hyötysuhde on surkea verrattuna melkein kaikkiin muihin vaihtoehtoihin. Kaiken lisäksi tää kaikki paska vaan vahingoittaa suomalaista teollisuutta joka on hoitanut asiansa huomattavasti paremmin kuin kaikkialla muualla maailmassa. Eniten näistä helvetin hipeistä ovat kärsineet siis tavalliset suomalaiset ihmiset ja kärsivät lisää koko ajan. Näiden helvetin hippien vuoksi myös kaikki helvetin pellot raivataan biopolttoaineiksi, vaikka se saastuttaa vaan enemmän kuin tavallisen bensan käyttö. Tämän vuoksi ruoan hintakin nousee jatkuvasti.

 

Näiden terroristien lisäksi mua vituttaa se ettei suomessa kukaan oikeastaan ota vastuuta omista virheistään. Tästä paras esimerkki on suomen pankin pääjohtaja joka oli vahvasti mukana hankkimassa suomeen kaikkien aikojen pahinta lamaa, josta ei olla vieläkään valtiona kunnolla toivuttu. Suomessa kaikki vitun poliitikon idiootit jotka mokaavat yhteiset asiat saavat sitten jostakin valtion firmasta palkkioviran eläkepäivilleen. Hyvä veli järjestelmä on voimissaan puoluekannasta riippumatta. Tämän lisäksi mua vituttaa ne idiootit, jotka ovat antaneet jollekin sijoitusneuvojan idiootille rahansa hävittäväksi ja itkevät julkisesti rahojensa perään ja saavat ne sitten täysmääräisinä oikeuden päätöksellä takaisin, vaikka niiden typerysten pitäis vaan niellä tappionsa täysimääräisinä.

 

Tämän lisäksi vituttaa vielä ne idiootit, jotka pitävät Paavo Lipposta suomen kansan puolesta puhujana ja helvetin oikeudenmukaisena sosialistina, vaikka tosiasiahan on se että,  Paavo myis vaikka vaimonsa jos joku siitä suostuis jotakin maksamaan. Tuskinpa se Venäjän konsulttina toimiminen kaasuputkiasiassa kovin paljon ilmasta ole venakoille.

 

Kuten näkyy niin mua vituttaa aika monet asiat tällä hetkellä, joten haastan ne kaikki kaksi ahkeraa tämän palstan lukijaa pistämään kommentteihin ne asiat jotka tällä hetkellä pientä ihmistä vituttaa.

 

t. teiniangstia kärsivä keski-ikää lähestyvä Seppo.