Ja taas sitä mennään ja kirjotetaan jotain turhaa löpinää itsensä viihdyttämiseksi ja julkastaan se niille muutamalle urpolle, jotka tätä paskaa jaksavat lukea. Koska Suomen selluteollisuudella menee aina yhä huonommin niin aion vetää tässä taas yhden puujalan hihoistani. Tämä puujalka on lainattu Reinikaisesta. Toinen poliisi Reinikaiselle. ”Luin yhdestä tutkimuksesta, että ensimmäiset 15 minuuttia on vaarallisinta aikaa ihmisen elämässä.” Reinikaisen vastaus: ”ai jaa, mä kyllä olen aina luullut, että se on ne viimeiset 15 minuuttia.

 

Ja sitten asiattomuuksiin: Tänään olisikin vuorossa idiootin mietelauseita, joista jotkut ovat omia ja loput lainattuja.  

 

  • Jos joudut juoksemaan ehtiäksesi jonnekin olet liian kiireinen!! Kuulostaa tosi järkeenkäyvältä jutulta, eikö totta? Tämä mietelause koskee lähinnä meitä ”ruuhka”Suomessa asuvia urpoja. Olen aina ihmetellyt niitä urpoja, jotka juoksevat ehtiäkseen bussiin tai ratikkaan ynnä muihin julkisiin kulkuneuvoihin tai tyhmänä manaavat kehäteillä kulkiessaan liikenneruuhkia, joita ei tässä maassa olekaan kuin vain ja ainoastaan juhannuksen menoliikenteen aikana. Jos nyt sattuu sitten myöhästymään jostain bussista tai ratikasta niin toinen tulee kuitenkin jo kymmenen minuutin päästä. Sen ajan voisi käyttää, vaikka kaikkien luonnonihmeiden ihastelemiseen kuten kauniiden naisten ja komeiden miesten katselemiseen, pakokaasujen hengittämiseen ja vihaisten ja elämäänsä kyllästyneiden ihmisten dissaamiseen. Kellään ei oikeasti ole niin kiire että tarvitsis juosta joka paikkaan. Itse en tätä ainakaan harrasta juurikaan. Kun ihminen ottaa rennosti eikä anna pikkuseikkojen haitata niin elämästä tulee mukavempaa.

 

  • Joskus täytyy lähteä kauaksi nähdäkseen viereensä!! Tämä mietelause tulee juuri sopivaan tilanteeseen, sillä Säkylän suuret pojat lähtivät maailmalle. Monesti kuitenkin maailmalla ollessaan tajuaa kuinka hyvin täällä kotiSuomessa asiat oikeasti ovat. Maailmalle lähtiessään se tuntuu monesti kyllä helvetin hyvältä idealta, mutta joskus siellä ollessaan huomaakin ettei se olo nyt olekaan mitenkään superhienoa niin kuin sitä on etukäteen kuvitellut. Espanjassa ollessa tuli ainakin kaivattua kunnon suihkua ja Puolassa täytyi suojella itseään röyhkeiltä varkailta. Kävivät nääs viemässä naapurin espanjalaistytön läppärin sen nukkuessa. Kaikissa paikoissa on omat hyvät puolensa. Suomessa ollesaan sitä alkaa aina kaipaamaan ulkomaille ja ulkomailla jossain välissä kaipaa taas Suomea. Itse olen ainakin ulkomailla huomannut kaipaavani eniten suomalaisia kavereita.

 

  • Elämä on valintoja täynnä toinen tykkää tyttärestä, toinen äidistä ja harva meistä pääsiskään panemaan molempia samaan aikaan: Tämä mietelause on varsin mutkikas ja sen tarkoitusperäkin on sekava jopa sen keksijällekin, mutta yritetään jotenkin järkeistää sitä sanontaa. Elikkäs jokaikinen päivä eri ihmiset tekevät valintoja, jotka vaikuttavat loppuelämään tai jopa vain seuraavaan puolituntiseen ja jokaisen täytyy löytää oma polkunsa tässä elämänmittaisessa matkassa. Se mikä on hyvä toiselle voi olla täysin sopimatonta toiselle ihmiselle. Suomalaisen sosiaalidemokratian unelma: opiskelu, työt, parin vuosikymmenen asuntovelka rivitalon pätkään, pari lasta ja kultainen noutaja sekä virkamiesten elättäminen ylisuurilla veroilla ilman, että on aikaa todella tutustua omaan mahdolliseen jälkipolveen, koska kaikki aika on mennyt töitä tehdessä ja niitä miettiessä ympäri vuorokauden ei kuulu mun tulevaisuuden ihanne-elämään kuten varmaan suurin osa kavereistani ovat huomanneet. Ei mulla ole mitään sitä vastaan, että toiset elää sillä tavalla, koska se sopii niille muille paremmin kuin allekirjoittaneelle. Sitä en tiedä mitä tulen tulevaisuudessa tarkemmin elämään, mutta nyt on sellanen tilanne, että näillä mennään mitä on.

 

 

  • Miehet ovat kuin paskakärpäset, ne pyörivät kaikki saman tortun ympärillä. Tämä mietelause tuleekin sitten teille kaikille naislukijoille, jotka ovat elämääni välillä maustaneet. Elikkäs lauseen tarkoitus on sanoa teille kaikille ettei kannata olla kateellisia niille naisille joiden ympärillä miehet pörräävät, sillä niistä yhden naisen ympärillä pörräävistä miehistä riittää varmasti teillekin omanne mikäli vain haluatte. Miehet eivät nääs jaksa yhden naisen ympärillä pyöriä kovinkaan kauaa ja sitten on teille tytöille tie vapaana sen jälkeen mikäli niin haluatte.

 

Ja sitten vielä sen verran uutisia suoraan Rekkamiehen tietotoimistosta, että saatan hyvinkin lähteä taas viettämään kesää jonnekin lämpimämpään ja vähäsateisempaan paikkaan kuin Suomi. Näillä näkymin häivyn Barcelonaan kesäkuun alussa töihin. Ja sitä ennen onkin vuorossa Itä-Euroopan kiertomatka joka starttaa huhtikuun lopussa. Nyt on hyvä tälläsen sinkkumiehen mennä maailmalle, kun ei ole ketään riittävän hölmöä naista pitämässä meitsiä Suomessa. Ei tarvitse sitten vanhana katua, kun ei tultu nähtyä maailmaa riittävästi. Tässä tällä kertaa kaikki mitä halusin sanoa.

 

- Idiootti