Praha

 

Praha tuo tuhansien pubien kaupunki, jossa kalja on halpaa ja helvetin hyvää. Bissekin maksaa paikasta riippuen 70 sentistä kolmeen erkkiin. Itse tosin en tainnut tuopista juuri euroa enempää maksaa, mutta se johtuikin sitten paikallisoppaasta Cartmanista. Sen sijaan kype maksoi parhaimmillaan kolme erkkiä kyseisessä kaupungissa vieraillessaan.Ilmaisen majotuksen lisäksi säästin siis vielä kaljassakin. Kaikista hämmästyttävintä öllessä oli ehkä se, että Suomesta taitaa saada enemmän tsekkiläisiä oluita kuin esimerkiksi Prahasta.  Kuten turistin kuuluukin niin kävin katsomassa isäntäni kanssa lähestulkoon kaikki paikalliset turistinähtävyydet joita tuppasikin sitten olemaan  huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi tavallisessa suomalaiskaupungissa.

 

Mitä naisiin tulee niin ei tsekkiläisten naisten taso niin hirveästi eroa tarkalla tarkastelulla suomalaisten tasosta niin hirveästi. Tietysti helvetin hyvännäköisiä naisia on tsekeissä selvästi enemmän, mutta keskitaso ei eroa Suomesta niin hirveästi. Suomalaisten naisten ongelmana pitäisin vaan enemmän kaikkien naisellisten avujen piilottamista. Tsekkiläiset naiset taas osaavat tuoda parhaat puolensa ihan helvetin paljon paremmin esille. Jos naisella on hyvät tissit niin miks helvetissä ne pitää piilottaa jonnekin löysän paidan sisään tai jos on hyvä perse niin sitten pidetään riittävän löysiä housuja. En tiedä ovatko suomalaiset naiset niin helvetin kateellisia toisilleen ettei naiset viitsi antaa toisille aihetta kateellisuuteen. Muutenkin koko vitun tasa-arvo pelleily on mennyt ihan liian pitkälle ainakin mun mielestä. Eihän miehetkään ole keskenään tasa-arvoisia  joten miks naisten pitäis käyttäytyä ja pukeutua kuin miehet saadakseen tasa-arvoa. Tässä tämä avautuminen tällä kertaa. Lisäksi haluan vielä sanoa, että tarinan lopussa olevien valokuvien kuvatekstit on tehnyt idiootti, jos ihmettelette miks niissä ei ole mitään järkeä.

 

Shorter version in English

 

Prague is a beautiful city with a lot of things to see. It is also full of tourists like me. I liked the atmosphere over there with full of pubs and cheap beer. The beer may not be so cheap in the centre, but couple of hundred meters away from streets with lot of tourists it gets a lot cheaper. I lived in Prague with a friend of mine who was doing his masters´ thesis over there. The hostels are also pretty cheap for tourists. It is very hard to spend some money in Prague without buying anything. I fully recommend for everyone to visit Prague if there is a possibility for you to do that.


1620620.jpg

Isäntäperhe/my hosts

1620637.jpg

Meitsin elämästä kertovan leffan kuvaukset menossa/ Hollywood movie scene

1620659.jpg

Tsekin suurin vesivoimala/ Ancient water powerplant


1620671.jpg

Tsekin suurin tuulivoimala


1620693.jpg

Paikallinen Skinnarila/ Communist architecture


1620704.jpg

paikallista herkkua Sonninkiviä/Czech sausages


1620714.jpg

Vitun ruma talo/Local architecture