<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Wingdings; panose-1:5 0 0 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:2; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 268435456 0 0 -2147483648 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 2.0cm 70.85pt 2.0cm; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Rekkamiehen mielikuvitus on ollu kadoksissa jo hyvin pitkään, mutta katsotaas jos saisin kirjoteltua taas jotain turhanpäiväistä löpinää. Kuten otsikko sanoo niin parisenkymmentä päivää on vielä jäljellä tätä Suomen kevätpaskaa joka vituttaa vaan vuosi vuodelta enemmän. Eilen kaupassa käydessä sainkin sitten nauttia koko rahan edestä suomalaista kevättä, kun tallustelin kotia niin onnistuin vääntämään nilkkani ihan paskaksi. Tämä oli tietysti oma moka kuten arvata saattaa. Tähän toimiikin ihan hyvin jonkun viisaan mietelause: Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis!! Nyt sitä saakin sitten taas vähän aikaa nilkutella menemään. Onneksi ei kuitenkaan mennyt jalka pahemmin, vaikka kyseessä olikin jo vanha vamma. On se kyllä helvetin kipeä, mutta onneksi ei ole turvonnut. Selvisin siis säikähdyksellä, sillä nyt on enää niin lyhyt aika reissuun lähtöön ettei oo hirveesti halua pistää mitään paikkaa ihan paskaks. Tätäkin reissua oon odottanut jo siitä asti, kun hankin menolipun. Siitähän se kesä alkaa, kun pääsee tästä Suomen ”paskasta” keväästä eroon. Tähän haluisin vielä lisätä teille kaikille, että muistakaa pitää ruumiistanne ja mielestänne hyvää huolta, sillä niitä tullaan tarvitsemaan seuraavien vuosikymmenien aikana, kun länsimaiden keskimääräinen elintaso tulee tippumaan melkein satavarmasti. Tämän lisäksi ainakin Suomessa ihmisten keskimääräinen viikoittainen työaika tulee varmasti kasvamaan suurten ikäluokkien jäädessä eläkkeelle mikä lisää ihmisten fyysistä ja psyykkistä rasitusta.

 

Elikkäs 20 päivää on reissuun aikaa ja lento nahkapöksyjen luvattuun kaupunkiin lähtee täältä kotisuomesta. Mynsseni on siis kaupunki ja sieltä olisi sitten tarkoitus lähteä itään päin. Tarkkoja suunnitelmia on turha tehdä sillä allekirjoittaneeseen sopii niin hyvin seuraava mietelause: ”Hyvin suunniteltu on puoliks vituiks” Tarkoitus olisi kuitenkin mennä maateitse mynssenistä jotain reittiä pitkin pohjois-kreikkaan ja sieltä sitten takaisin pohjoiseen. Reissun kesto olisi noin kolme ja puoli viikkoa, joten toukokuun puolivälin aikoihin olisi tarkoitus päästä suomeen jotakin reittiä pitkin takaisin. Matkakuorman olisi myös tarkoitus olla mahdollisimman vähäinen ja sen kuormaamiseen tulisi riittää tavallinen koulureppu mikä tarkoittaa siis nyrkkipyykin tekemistä matkan varrella. Matkabudjetti on lentoliput mukaanlukien noin tuhat Euroa, jonka pitäisi hyvin riittää tolle reissulle. Tämä rahasumma on jo tienattu, joten ei tartte ottaa ressiä siitä enää. Reissun motivaationa on nähdä maailmaa ja myös mahdollisesti nauttia Euroopan keväästä, sillä suomessa se on niin helvetin vaikeeta, vaikka nyt alkaakin täällä jo näyttämään paremmalta. Kun naisten hameet lyhenee niin rekkamieskin lämpenee J Tästä tulikin muuten mieleen yks seksuaalinen juttu jonka haluan jakaa teidän kanssanne. Jos nyt vähän epäilyttää mitä paskaa seuraavat lauseet pitää sisällään niin älkää peljätkö. Näin tossa viikonloppuna hyvinkin epäeroottisen näyn bussissa: Näin kahden rekkalepson suutelevan toisiaan ja on kyllä pakko sanoa, että vaikka ajatus kahdesta naisesta suutelemassa tuntuu monista miehistä hyvinkin eroottiselta niin mua alko jopa hieman puistattaa kyseinen näky. Terveisiä vaan lepakkoluolan tytöille: ei oo teidän suutelon voittanutta :)

 

En ole sitten vielä kuullut mitään uutta Epsanjasta, joten vieläkään en satarosenttisesti tiedä lähdenkö sinne vai en, mutta onneks plan B tämän homman kariutumista varten on jo hoidettu kuntoon. Siitä kertoilen sitten ehkä joskus lisää jos jaksan ja mikäli tarvetta b-suunnitelman käyttöönotolle tulee. Tänään kävinkin sitten taas hulluilla päivillä stokkalla ja toteutin taas tehokkaasti käyntisuunnitelmaani, jossa on tarkoitus selvitä mahdollisimman pienillä henkisillä vammoilla kyseisestä tavaratalosta. Eli ensin kävelyreitti valmiiksi ja ostetut tavarat valmiiksi mietitty. Sen jälkeen noudatetaan kyseistä suunnitelmaa pilkuntarkasti. Tänä vuonna tarttu taas mukaan muutama paita ja boksereita sekä pari pokkaria lontoon murteella. Tämän lisäksi kävin taas ostamassa hyvälaatusta ruokaa hinnoilla joita mulla on varaa maksaa. Näihin harvinaisiin herkkuihin kuului espanjalaisia oliiveita ja ilmakuivattua kinkkua. Lisäksi hyvälaatuista lohta tarttui vietäväksi jääkaappiin, nam nam. Ja sitten vielä vinkki kaikille normaaleille heteromiehille. Helsingin stokkalla ovat kaikista kauneimmat naiset asiakkaina. Näitä ei kannata käydä katsomassa tosin hullujen päivien aikaan, kun kaikki rahvas on sillon paikalla. Eipä tässä muuta tällä kertaa. Hasta luego putos!!

 

Rekkamies